Országos szolgálatparancsnoki konferencia

2019. 12. 06., p - 15:01
ORFK Kommunikációs Szolgálat

A rendészeti szakterület képviselői részvételével értékelték a 2019-es eredményeket.

A szolgálatparancsnoki tevékenység gyakorlati megvalósulásáról, annak területi összehangolásáról, valamint a szakirányítás tapasztalatairól tanácskoztak 2019. december 6-án a rendészeti szakterület országos és megyei vezetői, illetve a szolgálatparancsnokok egy jelentős része.

A konferenciát Dr. Balogh János r. altábornagy, országos rendőrfőkapitány nyitotta meg beszédével. Dr. Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnökének gondolatait, valamint a beszámolókat követően a rendezvényt dr. Halmosi Zsolt r. vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes a célok, feladatok meghatározásával zárta.

Az esemény kiváló lehetőséget teremtett arra, hogy a résztvevők megismerhessék az országos szakirányítás tapasztalatait, visszacsatolást kapjanak egy-egy szakterületüket érintő kérdésben, illetve az elmúlt időszakban történt jogszabályi vagy közjogi szervezetszabályozói változások tekintetében, emellett mélyebb betekintést nyerhettek a rendkívüli események megelőzésével és kezelésével kapcsolatos feladatokba.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindenét elvették

A rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását annak a három siklósi lakosnak, akik egy 80 éves nőt akaratában, mozgásában korlátoztak, és felélték a vagyonát.