Összetartás a futás jegyében

2019. 02. 16., szo - 12:23
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém megyei rendőrök is részt vettek a katasztrófavédelem által rendezett futás napja rendezvényen.

A több mint hetven éve megalakult Nemzetközi Katonai Sporttanács által életre hívott futás napja rendezvényt Veszprémben első alkalommal 2016-ban az MH Légi Vezetési és Irányítási Központ szervezte meg. A megyeszékhelyen negyedik alkalommal lezajlott sporteseményt minden évben más szervezet rendezi, idén a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság volt a program házigazdája. A 2019. február 15-én délelőtt a Kolostorok és Kertek völgyében megtartott versenyen rendőrök, katonák, katasztrófavédelmi és büntetés-végrehajtásban dolgozók, valamint a Nemzeti Adó- és Vámhivatal képviselői vettek részt összesen mintegy kétszáz fővel. A hivatásos állományú munkatársak az összetartozást jelképezve egyenruhában tették meg a 2019 méteres távot. A verseny végén ünnepélyes eredményhirdetés keretében az oklevelet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság képviseletében Pogány Péter rendőr ezredes, bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes vette át.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Taxikból lopott

A csepeli rendőrök őrizetbe vették azt a fiatalt, aki több taxi ablakát betörte és az autókból pénzt, valamint elektronikai eszközöket lopott.

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

17 illegális migráns

Egy tehervonat vagonjaiban megbújva próbáltak meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.