Rendvédelmi nap Máriapócson

2019. 05. 25., szo - 16:39
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

Idén is több száz felnőtt és gyerek gyűlt össze, hogy bepillantást nyerjenek a rendőrök és a tűzoltók munkájába.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a megyei rendőr-főkapitányság szervezésében, valamint a Tiszalöki Büntetés-végrehajtási Intézet és a Máriapócsi Görög Katolikus Egyházközség közreműködésével valósult meg a Rendvédelmi Nap és Rendészeti Zarándoklat Máriapócson, a Pápa téren 2019. május 25-én.

A rendezvény lehetőséget biztosított az érdeklődők számára, hogy a sokszínű programokon keresztül bepillantást nyerjenek a rendőrök, a tűzoltók és a társszervek munkájába. A rendezvényt a máriapócsi helyszín, a rendvédelmi szervek dolgozóinak zarándoklata, és az országban szolgáló minden egyenruhásért és családtagjaikért a Kegytemplomban végzett szentmise tette különlegessé.     


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.