Táboroztak a rendőr gyerekek

2020. 08. 08., szo - 07:00
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Háromszor egyhetes napközis tábort szervezett a nyárra a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr Sportegyesület és a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság.

Változatos programokkal készültek a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a megyében szolgálatot teljesítő rendőrök gyermekei részére az idei nyáron. Az óvodások és iskolások háromszor egyhetes táborban vehettek részt, amelynek zárónapja 2020. augusztus 7-én volt. A júniusban, júliusban és augusztusban megszervezett tábor olyan programokat kínált a résztvevőknek, mint állatkerti séta, strandolás, kézműves foglalkozás, Országház látogatás, de kutyás bemutatón, szemétszedési akcióban és kalandparki látogatásban is részt vehettek. Az immár hagyományosnak számító tábor a három hét alatt 95 gyermek nyarát tette színesebbé.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.