Tehetségkutató verseny Szolnokon

2018. 06. 14., cs - 09:28
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság harmadik alkalommal szervezte meg a „Ki mit tud? elnevezésű versenyt a hátrányos helyzetű fiatalok számára.

A diákok hangszeres zene, ének, vers és próza, valamint tánc kategóriákban léptek színpadra. A szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ színházterme 2018. június 13-án méltó helyszínt és hangulatot teremtett a 20 színvonalas produkciónak.

A megyei döntőn a zsűri kategóriánként kiválasztotta a legjobbakat. Az eredményhirdetés különdíj átadásával kezdődött, amelyet dr. Koller József honvéd dandártábornok az MH 86 Helikopter Bázis parancsnoka nyújtott át Simon Évának, aki klarinétjával és hangjával is elkápráztatta a zsűrit, illetve a közönséget is.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok a vers és próza kategóriában a tiszaburai Mága Melisszának, ének kategóriában pedig a Tiszaburáról érkezett Pozák Rolandnak adta át az első helyezésért járó elismerést. Dr. Csilleiné Mága Erika, az Aba-Novák Kulturális Központ módszertani munkatársa tánc versenyszámban a mezőtúri Leg- a láb tánccsoportnak, míg hangszeres zene kategóriában  a Szolnokról érkezett Borsos Tamás, Nagy Viktor és Suki Viktor vehette át a hangjegyet ábrázoló kupát dr. Koller József honvéd dandártábornoktól.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság jóvoltából a versenyről minden résztvevő emléklappal és apró ajándékkal távozhatott.

Az országos versenyen a vers és próza kategóriában első helyet elért Mága Melissza képviseli megyénket.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vagonban megbújva

Egy afgán férfi próbált meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.

 

Nem jutott messzire

Rézkábelt lopott egy komáromi telephelyről egy 34 éves férfi, de a járőrök nem sokkal később elfogták.

 

Asztaltársaságára támadt

Szóváltást követően többször megütött három nőt egy férfi Szegeden. Garázdaság megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

 

Italoztak, majd leszúrta

Emberölés kísérletével gyanúsítják azt a férfit, aki Székelyszabaron egy késsel szúrta meg vitapartnerét.