Továbbképzés bűnmegelőzési szakembereknek

2018. 06. 14., cs - 10:48
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya 2018. június 13-án rendezte meg II. negyedéves továbbképzését.

A képzés keretében a megyei rendőrfő-kapitányság alárendeltségébe tartozó kapitányságok Ovizsaru, DADA és Ellen-szer oktatói, valamint az iskolai bűnmegelőzési tanácsadók, bűnmegelőzési előadók és áldozatvédelmi referensek részére aktuális szakmai információk átadására került sor. 

1

Dr. Sümegi Judit, a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség fiatalkorúak ügyésze interaktív beszélgetés keretében a gyermek- és fiatalkorúak által elkövetett bűncselekmények nyomozásának ügyészségi tapasztalatairól tájékoztatta a szakembereket.

Dr. Veisz Gábor a Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület képviseletében az áldozatsegítés rendszeréről, az egyesület tevékenységéről, eredményeiről tartott előadást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.