Új vezető a Rétsági Rendőrkapitányság élén

2020. 03. 31., k - 13:22
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Április 1-jével kezdi meg munkáját Rétságon az új megbízott rendőrkapitány.

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2020. április 1-jei hatállyal eredeti szolgálati beosztása ellátása alól mentesítette és a Rétsági Rendőrkapitányság vezetésével megbízta Tánczos Miklós rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsost.

Elődje, Révész Ákos József rendőr ezredes, rendőrségi tanácsos a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság állományában folytatja munkáját.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.