Újabb állomás

2018. 03. 13., k - 15:12
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködési megállapodásokat kötött a területén működő kórházakkal.

Az egészségfejlesztés és egészségmegőrzés jegyében újabb együttműködési megállapodásokat írt alá a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. Most a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézettel, a MÁV Kórház és Rendelőintézettel, a Mezőtúri Kórház és Rendelőintézettel, a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházzal és a karcagi Kátai Gábor Kórházzal.

A megállapodások és a felek vállalásai – csakúgy, mint a korábbi együttműködések – szervesen illeszkednek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság egészségvédelmi tervéhez.

Az együttműködők többek között vállalták, hogy szakmailag segítik egymás egészségvédelmi, egészségfejlesztési munkáját, egészségfejlesztési programokat szerveznek, előadásokat, tanácsadást tartanak egymás felkérésére, és részt vesznek a partner által szervezett eseményeken. Partnerségi munkacsoportot alkotnak, amellyel elősegítik az egészségfejlesztési tevékenységeik rendszerbe foglalását.

A sajtó jelenlétében dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Lippai Norbert, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet megbízott főigazgatója, dr. Rudner Ervin, a MÁV Kórház és Rendelőintézet főigazgatója, dr. Sinkó-Káli Róbert, a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház megbízott főigazgatója, dr. Csellár Zsuzsanna, a Mezőtúri Kórház és Rendelőintézet főigazgatója és Nagyné László Erzsébet, a karcagi Kátai Gábor Kórház főigazgatója írta alá 2018. március 12-én a megyei rendőr-főkapitányság épületében a megállapodásokat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Díjkitűzés visszavonása

Az Országos Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 01321/201/2008. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzést.

 

Lezárt ügyek: Lassíts, ha vasúti átjáró következik

Vádemelési javaslattal élt az Ózdi Rendőrkapitányság egy putnoki férfival szemben, aki járművének sebességét helytelenül megválasztva a 26-os számú főúton, egy vasúti átjáró sorompó-rúdjának ütközött.

 

Elfogták a garázdákat

A kapuvári járőrök elfogtak két fiatalt, akik megrongáltak egy buszmegállót Gyórón.

 

Baleset történt Nagyhalászban

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat a környező mellékutcákra terelik.