Újabb állomás

2018. 03. 13., k - 15:12
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság együttműködési megállapodásokat kötött a területén működő kórházakkal.

Az egészségfejlesztés és egészségmegőrzés jegyében újabb együttműködési megállapodásokat írt alá a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. Most a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézettel, a MÁV Kórház és Rendelőintézettel, a Mezőtúri Kórház és Rendelőintézettel, a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházzal és a karcagi Kátai Gábor Kórházzal.

A megállapodások és a felek vállalásai – csakúgy, mint a korábbi együttműködések – szervesen illeszkednek a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság egészségvédelmi tervéhez.

Az együttműködők többek között vállalták, hogy szakmailag segítik egymás egészségvédelmi, egészségfejlesztési munkáját, egészségfejlesztési programokat szerveznek, előadásokat, tanácsadást tartanak egymás felkérésére, és részt vesznek a partner által szervezett eseményeken. Partnerségi munkacsoportot alkotnak, amellyel elősegítik az egészségfejlesztési tevékenységeik rendszerbe foglalását.

A sajtó jelenlétében dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Lippai Norbert, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet megbízott főigazgatója, dr. Rudner Ervin, a MÁV Kórház és Rendelőintézet főigazgatója, dr. Sinkó-Káli Róbert, a Jászberényi Szent Erzsébet Kórház megbízott főigazgatója, dr. Csellár Zsuzsanna, a Mezőtúri Kórház és Rendelőintézet főigazgatója és Nagyné László Erzsébet, a karcagi Kátai Gábor Kórház főigazgatója írta alá 2018. március 12-én a megyei rendőr-főkapitányság épületében a megállapodásokat.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük Oláh Andreát

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a nő eltűnése ügyében.

 

Elvitte, majd összetörte

A 31 éves férfi egy ismerőse autóját tulajdonította el, majd balesetet okozott vele. A hajdúnánási nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Ablakon át

A rendőrök még menekülés közben elfogták azt a férfit, aki az ablakon át menekült ki a házból Jászteleken.

 

Életveszélyes vita

Közös szórakozásuk után egy homgrodi férfi megütötte ismerősét, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

 

Fekete november

Tizenhat halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt idén novemberben Pest megyében.