Újra remekelt

2019. 04. 05., p - 07:16
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Bogáncs Gergő rendőr főtörzsőrmester újra dobogóra állhatott egy rendészeti küzdősportversenyen.

Makón rendezték meg a 2019. évi  BM Országos Judo Bajnokságot 2019. április 4-én.  A versenyen minden - a Belügyminisztérium irányítása alatt álló rendészeti testületnél szolgálatot teljesítő - részt vehetett. A megmérettetéseket a férfiaknál súlycsoport és korosztály, a nőknél súlycsoport szerint szervezték meg.

Tolna megyét egyedül Bogáncs Gergő főtörzsőrmester,  a Szekszárdi Rendőrkapitányság vizsgálója képviselte, aki a 35 év alatti korosztályban – a 73 kilogrammos súlycsoportban – a 16 induló közül az ország harmadik legjobb belügyi cselgáncsozója lett.

kép
                        A képen a dobogó III. fokán zöld övvel Bogáncs Gergő vizsgáló 

Mint arról korábban beszámoltunk, Bogáncs Gergő a 2018 novemberében megrendezett Budo- és Küzdősportgálán két versenyszámban is a dobogóra állhatott.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Húsvéti határforgalom Csongrád megyében

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a hazai és szomszédos országok társszerveivel együttműködve felkészült a húsvéti ünnepek miatti jelentős forgalom kezelésére.

 

Több hiba

A személygépkocsi vezetője Kunmadarason elütötte a lányt, majd továbbhajtott. A rendőrök Túrkevén fogták el a gyanúsítottat.

 

8 bűncselekmény

A szolnoki nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki az elmúlt hónapokban közel egy tucatnyi lopást és betörést követett el Szolnokon és környékén.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.