Újra remekelt

2019. 04. 05., p - 07:16
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Bogáncs Gergő rendőr főtörzsőrmester újra dobogóra állhatott egy rendészeti küzdősportversenyen.

Makón rendezték meg a 2019. évi  BM Országos Judo Bajnokságot 2019. április 4-én.  A versenyen minden - a Belügyminisztérium irányítása alatt álló rendészeti testületnél szolgálatot teljesítő - részt vehetett. A megmérettetéseket a férfiaknál súlycsoport és korosztály, a nőknél súlycsoport szerint szervezték meg.

Tolna megyét egyedül Bogáncs Gergő főtörzsőrmester,  a Szekszárdi Rendőrkapitányság vizsgálója képviselte, aki a 35 év alatti korosztályban – a 73 kilogrammos súlycsoportban – a 16 induló közül az ország harmadik legjobb belügyi cselgáncsozója lett.

kép
                        A képen a dobogó III. fokán zöld övvel Bogáncs Gergő vizsgáló 

Mint arról korábban beszámoltunk, Bogáncs Gergő a 2018 novemberében megrendezett Budo- és Küzdősportgálán két versenyszámban is a dobogóra állhatott.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ittasan ütközött

A járművezető először egy jelzőtáblának, majd egy kandelábernek hajtott, aminek következtében az autója kigyulladt.

 

Újra járható az 55-ös számú főút

Befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Ásotthalom közelében, ahol korábban személyi sérüléses baleset történt.

 

Húsz határsértőt tartóztattak fel

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba húsz határsértő Csongrád megyében tegnap. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.