Újra remekelt

2019. 04. 05., p - 07:16
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Bogáncs Gergő rendőr főtörzsőrmester újra dobogóra állhatott egy rendészeti küzdősportversenyen.

Makón rendezték meg a 2019. évi  BM Országos Judo Bajnokságot 2019. április 4-én.  A versenyen minden - a Belügyminisztérium irányítása alatt álló rendészeti testületnél szolgálatot teljesítő - részt vehetett. A megmérettetéseket a férfiaknál súlycsoport és korosztály, a nőknél súlycsoport szerint szervezték meg.

Tolna megyét egyedül Bogáncs Gergő főtörzsőrmester,  a Szekszárdi Rendőrkapitányság vizsgálója képviselte, aki a 35 év alatti korosztályban – a 73 kilogrammos súlycsoportban – a 16 induló közül az ország harmadik legjobb belügyi cselgáncsozója lett.

kép
                        A képen a dobogó III. fokán zöld övvel Bogáncs Gergő vizsgáló 

Mint arról korábban beszámoltunk, Bogáncs Gergő a 2018 novemberében megrendezett Budo- és Küzdősportgálán két versenyszámban is a dobogóra állhatott.   


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egészségügyi védőháló

A rendvédelmi szervek állományának hivatásos tagjai az átlagosnál nagyobb fizikai, pszichikai – esetlegesen biológiai, kémiai – kockázatnak lehetnek kitéve mindennapi munkájuk során.

 

Felgyorsult az ügymenet

2014 óta a 112-es hívásfogadó központok munkatársait kell tárcsázni baj esetén. Az elmúlt öt évben 25 milliónyian hívták fel ezt a számot, és sajnos nem csak akkor, ha segítséget akartak kérni.

 

Elismerések augusztus 20-a alkalmából

Elismeréseket adott át állami ünnepünk alkalmából dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes 2019. augusztus 21-én a Rendőrségi Igazgatási Központban.

 

Ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket hat, ittas járművezetővel szemben folytatott.