Ülésezett a Balatonfüredi Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórum

2018. 11. 17., szo - 19:13
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A helyi Szent Benedek Gimnázium és Szakközépiskola adott otthont a rendezvénynek.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányság által kezdeményezett tanácskozáson a járás polgármesterei, önkormányzatok, intézmények képviselői, valamint a rendőrség társszerveinek delegáltjai vettek részt 2018. november 15-én 14 órakor a helyi Szent Benedek Gimnázium és Szakközépiskolában.

Regdon László rendőr ezredes, kapitányságvezető értékelte a balatonfüredi járás közbiztonságát a 2018. év első tíz hónapjának adatai és mutatói tükrében, valamint ismertette a kapitányság előtt álló feladatokat, és az elkövetkezendő időszakra kitűzött célokat.

A rendezvény elöljárója, dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány hozzászólásában értékelte a kapitányság idei évi tevékenységét, majd elismerések átadására került sor.

A napirendi pontokat követően a résztvevők kérdéseiket feltéve, véleményüket megfogalmazva szóltak hozzá az elhangzottakhoz, és vitatták meg a felmerült problémákra adandó leghatékonyabb megoldásokat.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Motorozzunk felelősséggel

A tavaszias időjárás beköszöntével egyre többen veszik elő a motorkerékpárokat. Már az első hétvégén történt sérüléses baleset Tolnában.