Védelmi és kényszerhelyzeti gyakorlat Péren

2018. 11. 09., p - 07:33
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győri Rendőrkapitányság járőrei gyakorlatot hajtottak végre a Győr-Pér Nemzetközi Repülőtéren.

A Győri Rendőrkapitányság együttműködő partnereivel közös védelmi és kényszerhelyzeti gyakorlatot hajtott végre 2018. november 8-án 10 órakor a Győr-Pér Nemzetközi Repülőtéren. A gyakorlat során egy légtérsértés miatt leszállásra kényszerített, repülési tervvel nem rendelkező légi járművel szemben intézkedtek a rendőrök. A feladat végrehajtásának célja az abban résztvevő szervezetek tevékenységének gyakorlása, reagáló képességének felmérése, a vezetés-irányítás rendjének pontosítása. A gyakorlat során fentieken túl kiemelt figyelmet fordítottak a résztvevő erők tevékenységének összehangolására és a beavatkozási készségük szintjének fejlesztésére.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Öt afgán férfi egy szlovén kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Halálos vonatgázolás Szegeden

Egy személyvonat egy gyalogost sodort el Szeged belterületén, a Szabadkai úti vasúti átjáróban. A férfi a helyszínen meghalt. A helyszínelés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben és a vasúti forgalom is szünetel.

 

Magyar és cseh teherautóban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba nyolc migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Hat illegális migráns egy cseh kamionban

Egy tehergépkocsi ellenőrzése során hat határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán. Az ügyben a román hatóságok járnak el.

 

Személyvonaton bújt meg

Egy vonat ülése alatt megbújva, jogellenesen próbált meg bejutni Magyarországra egy illegális migráns.