Végső búcsú

2018. 11. 09., p - 14:57
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A hozzátartozók és barátok mellett a mai napon kollégái is végső búcsút vettek Plajner Ferenc címzetes rendőr törzszászlóstól.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály 39 éves járőrvezetője a macedón-görög határ megerősítésére kiutazott magyar rendőri kontingens tagjaként Macedóniában vesztette életét szabadidejében, sportolás közben 2018. október 18-án.

Utolsó útjára római katolikus szertartás szerint, katonai tiszteletadás mellett kísérték 2018. november 9-én, Nagykállóban. A gyászszertartáson parancsnoka, Bihari János rendőr alezredes búcsúzott tőle a testület nevében. A temetésen részvétét fejezte ki az Országos Rendőr-főkapitányság képviseletében Balázs László r. ezredes, a Rendészeti Főigazgatóság Határrendészeti Főosztály vezetője, Farkas József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Szabó Csaba rendőr ezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, főhajtással tisztelegtek a közvetlen és távolabbi munkatársak.

A rendőrség halottjának emlékét megőrizzük.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Anya és fia rabolt pénzt az idős férfitól

Rablás miatt indult büntetőeljárás egy 50 éves badacsonytördemici nő és 16 éves fia ellen, a Tapolcai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Szemeteskukát dobáltak

A tiszakécskei nyomozók alig egy héten belül másodjára vették őrizetbe a tegnapi garázdaság egyik gyanúsítottját.

 

Kamionokban bújtak meg

Tompánál két tehergépjármű rakterében elbújva próbált meg Magyarország területére bejutni két migráns csoport.

 

Két helyszín, két súlyos sérült

Gyulán egy kerékpárosnak, Orosházán egy kerékpárját toló gyalogosnak ütközött teherautó. A baleseteket a gyanú szerint mindkét esetben a tehergépkocsi-vezetők okozták. A rendőrség az ügyek vizsgálatát befejezte.