Végső búcsú

2018. 11. 09., p - 14:57
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A hozzátartozók és barátok mellett a mai napon kollégái is végső búcsút vettek Plajner Ferenc címzetes rendőr törzszászlóstól.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály 39 éves járőrvezetője a macedón-görög határ megerősítésére kiutazott magyar rendőri kontingens tagjaként Macedóniában vesztette életét szabadidejében, sportolás közben 2018. október 18-án.

Utolsó útjára római katolikus szertartás szerint, katonai tiszteletadás mellett kísérték 2018. november 9-én, Nagykállóban. A gyászszertartáson parancsnoka, Bihari János rendőr alezredes búcsúzott tőle a testület nevében. A temetésen részvétét fejezte ki az Országos Rendőr-főkapitányság képviseletében Balázs László r. ezredes, a Rendészeti Főigazgatóság Határrendészeti Főosztály vezetője, Farkas József rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány, dr. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, Szabó Csaba rendőr ezredes, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, főhajtással tisztelegtek a közvetlen és távolabbi munkatársak.

A rendőrség halottjának emlékét megőrizzük.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.