Veszprémi balesethelyszínelő a mindennapok hőse

2018. 03. 03., szo - 15:50
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Rendvédelmi kategóriában Jakab Zoltán rendőr főtörzsőrmester, balesethelyszínelő vehette át a Mindennapok hősei elismerést Veszprémben.

A Városi Nyilvánosságért Alapítvány immár ötödik alkalommal szervezte meg Veszprémben a Mindennapok hősei elnevezésű versenyt, melynek eredményeként öt kategóriában – egészségügyi dolgozó, rendvédelem, szociális munkás, tűzoltó vagy katasztrófavédelemben dolgozó és egyházi személy – jutalmazták azokat, akik példát mutatnak munkájukkal és mindennapi életükkel. A szervezők a megyeszékhelyen elhelyezett szavazóurnákban és internetes felületen 2018. január 15-től egy hónapon keresztül várták a szavazatokat.

A szavazás eredményét 2018. március 2-án hirdették ki. A rendvédelem kategóriában Jakab Zoltán rendőr főtörzsőrmester, a Veszprémi Rendőrkapitányság balesethelyszínelője kapta a legtöbb voksot, mellyel első helyezést ért el. Az elismerést dr. Navracsics Tibor, az Európai Bizottság kulturális, oktatási, ifjúságpolitikai és sportügyi biztosa, Porga Gyula, a Veszprém Megyei Jogú Város polgármestere és Ovádi Péter önkormányzati képviselő adták át.

díj

díjazottak


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Az együttműködést értékelték Pápán

A Pápai Rendőrkapitányság évértékelő értekezletre hívta össze a területén tevékenykedő egyes rendészeti feladatokat ellátó szervezetek képviselőit.

 

Évbúcsúztató ünnepség

A Belügyi Nyugdíjasok Pest Megyei Egyesülete jó hangulatú, színes programokkal tarkított évzáró rendezvényt tartott.