Vízi rendőrök a FEHOVÁN

2019. 02. 11., h - 13:43
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

Idén is nagy érdeklődés kísérte a tiszai vízi rendőrök jelenlétét.

Immár hagyományosan Budapesten rendezték meg 2019. február 7. és 2019. február 10. között a Fegyver-Horgász-Vadász FEHOVA kiállítást, amelyen a Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság is részt vett.

A kiállításon a tiszai vízi rendőrök megjelenését idén is nagy érdeklődés fogadta, akik a Tisza-tavi Sporthorgász Közhasznú Nonprofit Kft-vel közös pavilonban várták a látogatókat.

Elsődleges cél a vízi közlekedési bűncselekmények megelőzése, az aktuális hajózási szabályok ismertetése, a jégen tartózkodás, illetve a szabad vizekben történő fürdőzés szabályainak terjesztése volt. A vízi rendőrök bemutatták a rendőrkapitányság munkáját az érdeklődőknek, és készséggel válaszoltak a hozzájuk intézett kérdésekre is.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszaka vonaton próbálkoztak

Három migráns vonat alvázán, öt pedig ütközőn kapaszkodva próbált meg jogellenesen bejutni az országba Kelebiánál.

 

Újabb rablót fogott a BRFK

A II. kerületi rendőrök a lakásán fogták el azt a férfit, aki megpróbált kirabolni egy idős férfit, majd egy villamoson utazó nő telefonját akarta elvenni. Az idős férfi a támadáskor elesett a lépcsőn és nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

 

Bűnhalmozó

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, majd a Miskolci Járásbíróság letartóztatta azt a rudabányai fiatal fiút, aki több bűncselekményt követett el.

 

Álláskeresők jelentkezését várták

Megtöltötték a rendőri hivatás iránt érdeklődők a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal előadótermét, ahol megismerkedtek a rendőrök munkájával, valamint a csatlakozás lehetőségével.