Napi sziget események

2018. 08. 10., p - 11:17
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Budapesti Rendőr-főkapitányság fokozott figyelmet fordít a közrend, közbiztonság fenntartására, a szórakozni vágyókra, a Sziget területére, valamint környékére.

Az elmúlt 24 órában – 2018. augusztus 9-én 6 órától augusztus 10-én 6 óráig – a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai egy holland és egy olasz állampolgárral szemben intézkedtek kábítószer birtoklása miatt.

A magyar rendőrök a francia kollégákkal minden nap közös járőrszolgálatot látnak el az Óbudai-szigeten. A fesztivál területén lévő bűnmegelőzési ponton a fesztiválozók kipróbálhatják a biztonságiöv-, illetve a motorszimulátort, valamint bűn- és baleset-megelőzési kérdőíveket tölthetnek ki. A bűnmegelőzési pontnál délutánonként rendőr karaoke-t tartanak, ahol többek között Csordás Ákos rendőr őrmester várja az érdeklődőket.

Amennyiben valaki jogsértést észlel, vagy áldozattá válik, hívja a 112-es vagy a 107-es segélyhívó telefonszámot, illetve személyesen is bejelentést, feljelentést tehet a III. kerületi Rendőrkapitányságon (1036 Budapest, Tímár utca 9/a.), ahol a nap 24 órájában megerősített készenléti szolgálattal, panaszfelvételi pont működik.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt a Tornádó

A ceglédi rendőrök elfogták, a tiszakécskei nyomozók őrizetbe vették a gyanúsítottat.

 

Köszönjük a türelmüket!

Véget ért a Sziget Fesztivál, mellyel összefüggésben a Budapesti Rendőr-főkapitányság köszönetét fejezi ki a lakosság részére.

 

Csalás kísérlet

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.