Zsaru magazin

Lovas figyelem

2018. 09. 19., sze - 12:02
Zsaru Magazin

A Veszprém megyei főkapitány kezdeményezésére egy éve lovas szolgálat is kontrollálja szezonban a Balaton északi partját.

Nem jutnak be Kelebián

2018. 09. 19., sze - 11:38
Zsaru Magazin

Teljes a határzár a magyar–szerb államhatár vasúti átkelőjénél is. A kelebiai zsaruk már ismerik a vonatleső, vonaton rejtőző határsértők összes trükkjét, nincs olyan búvóhely, ahol egyetlen jogsértő is bejuthatna az országba személy- vagy tehervona­tokon.

Pisztolyhősök Miskolcon

2018. 09. 19., sze - 11:25
Zsaru Magazin

Két napon keresztül dörögtek a fegyverek Miskolcon, gyors egymásutánban úsztak a lövedékek a levegőben, csilingelt a hüvely halomba. Nem tört ki semmilyen fegyveres konfliktus, és nem is forgattak westernfilmet a borsodi megyeszékhelyen.

Vigyázz, nem mély víz!

2018. 09. 19., sze - 11:12
Zsaru Magazin

Próbára tette az ország vízi zsaruit az idei szakmai verseny.

Csak minden ötödik komoly

2018. 09. 19., sze - 10:46
Zsaru Magazin

A feszes, konzervatív megközelítéstől igencsak eltér a zsaruk legújabb videókampányának hangneme. Ismert humoristát kértek fel szószólónak, hogy közvetítse üzenetüket.

Amit soha nem fogunk csinálni

2018. 09. 12., sze - 11:28
Zsaru Magazin

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) munkatársai ebben az esztendőben már több humorba ágyazott figyelemfelkeltő videóval hökkentették meg az internet népét. A mondanivaló azonban, úgy tűnik, célba ér.

Évnyitók a szakgimnáziumokban

2018. 09. 12., sze - 11:26
Zsaru Magazin

A négy rendészeti szakgimnáziumban, Adyligeten, Körmenden, Miskolcon és Szegeden szeptember 3-án nyitották meg a tanévet.

Az emberi felelősség szerepe

2018. 09. 12., sze - 10:59
Zsaru Magazin

A zsaruk és a civil szervezetek baleset-megelőzésért vívott heroikus küzdelmének látható eredményei vannak. Legtöbbet mégis a közúton közlekedők és családtagjaik, tágabb és szűkebb környezetük tehet azért, hogy ne történjen baj.

Helyszínelők a gáton

2018. 09. 12., sze - 10:55
Zsaru Magazin

Tevékenységük megkerülhetetlen, noha jó lenne, ha nem volna rá szükség. De amíg motorizált társadalmunkban surran a kerék, mozdul az autó és visít a fék, addig a helyszínelők soha nem lesznek tétlenségre kárhoztatva.

Szolgálatra jelentkeztek

2018. 09. 12., sze - 10:50
Zsaru Magazin

Ünnepélyesen nyitották meg szeptember 7-én Budapesten, a Ludovika Arénában a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) 2018–2019-es tanévét.

Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közúti szűrés

Öt ittas sofőr okozott közúti közlekedési balesetet Borsod-Abaúj-Zemplén megye útjain az év harminchetedik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

Nem akart sétálni

A 25 éves férfi vezetői engedély nélkül, ittasan okozott balesetet egy olyan kisbusszal, amit annak a tulajdonos tudta nélkül vitt el. A debreceni rendőrök elfogták és gyanúsítottként kihallgatták.

 

Betörés közben érték tetten

A gödöllői rendőrök egy 19 éves férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint az elmúlt napokban több betörést is elkövetett Gödöllő és Bag területén.

 

Kamionban bújt meg

Egy külföldi férfi próbált meg Tompánál jogellenesen bejutni Magyarország területére.

 

Alsóneműjében rejtette el

A mosonmagyaróvári rendőrök kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt fogtak el két férfit.

 

Más bankkártyáját használta

Csalás bűntett elkövetése miatt indult eljárás egy 37 éves nemesszalóki lakos ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

Baleset az M6-os autópályán

Ercsi térségében szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi, ezért a főváros felé vezető oldalon forgalomkorlátozásra kell számítani.