Egy művelet más szemszögből

2020. 02. 19., sze - 14:24
Zsaru Magazin

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-ellenes egységénél a mindennapok része a nyomozás, felderítés, és az elkövetők vagy sok esetben elkövetői csoportok elfogása.

Ez utóbbi részfeladat, melybe a Zsaru Magazin munkatársaiként becsatlakozhatunk, fotózhatjuk a külső szemlélő számára is legérdekesebb mozzanatokat. A rendőri munka dokumentálása közben számos érdekes, a szokásostól eltérő vagy épp meghökkentő eseménnyel szembesülünk. Ezek a pillanatok, képek többször szembejönnek velünk a helyszíneken, mondhatni a téma olykor előttünk hever, máskor pedig tudatos komponálás eredményei. Ennél a januári műveletnél több helyszínen, több elkövetőt egyszerre fogtak el és történtek meg a kutatások Budapesten és a város agglomerációjában. A KR NNI fellépése ezúttal sem volt hiábavaló, többféle tudatmódosító szer került elő az ingatlanok átkutatása során, így sikerült megakadályozni, hogy ezek az illegális piacra jussanak.

M. P.

fotók: Marosfalvi Péter

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.