Rendőrök az oviban

2017. 10. 11., sze - 11:52
Zsaru Magazin

A zsaruk tanévkezdés után sem engedik el a legifjabbak kezét, a nógrádi megyeszékhelyen októberre is jutott a rendőrök és az ovisok speciális együttműködéséből.

Vojtkovszky Attila főtörzs­zászlós, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának titkára, a rendőrkapitányság iskolarendőre a közlekedés biztonságáról értekezett az óvodásokkal, nekik láthatósági matricákat, mellényeket és karkötőket adott át.

Homoki Gábor törzszászlós, körzeti megbízott az idegenekkel való kapcsolattartás legfontosabb szabályairól beszélgetett a gyerekekkel. Soha nem lehet elég korán elkezdeni annak megmutatását, hogy a gyermekek kinek szavazhatnak bizalmat bármilyen helyzetben. Hogy az óvodások minél avatottabb ismerői legyenek a testületnek és beosztottjainak, a gyerekek közelről tanulmányozhatták a rendőri felszerelés részeit, majd az élményalapú ismeretszerzés égisze alatt beülhettek egy rendőrautóba is.

Szilágyi Attila
Fotó: Rendőrség


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kicserélte a rendszámot

A Kapuvári Rendőrkapitányság járőrei elfogtak egy férfit, aki egy forgalomból kivont személygépkocsira egy másik járműre kiadott hatósági jelzést szerelt fel.

 

Állatkínzás miatt kell felelniük

A Szegedi Rendőrkapitányság vádemelést javasol egy pécsi nővel és lányával szemben, akik egy bőröndbe zártak, majd magára hagytak egy kutyát Szeged belvárosában.