Szolgálatban sérültek meg

2018. 12. 12., sze - 10:25
Zsaru Magazin

Papp Károly altábornagy, a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója elismeréseket adott át a szolgálatteljesítés közben vagy szolgálati kötelmekkel összefüggésben megsérült munkatársaknak december 5-én.

Az altábornagy beszédében Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere nevében köszöntötte a meghívott aktív és inaktív állományban lévő tűzoltókat, határőröket, rendőröket, valamint a büntetés-végrehajtás hivatásos és civil munkatársait. Elhangzott, hogy mára hagyománnyá vált a sérültek decemberi köszöntése. A rendvédelmi szervek ezúton is megbecsülik munkatársaikat, akik a gondok közepette is számíthatnak támogatásra. Az elismertek egyenként fogadták a gratulációkat. Papp Károly altábornagy megköszönte az egybegyűltek áldozatos munkáját, és áldott karácsonyt kívánt az ünnepség résztvevőinek.


FENYVESI BEÁTA
FOTÓ: FÜLÖP MÁTÉ


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Török embercsempész Röszkén

Embercsempészés miatt indult eljárás egy török állampolgárságú nő ellen, aki egy honfitársát próbálta meg illegálisan Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Szembeszálltak a lángokkal

Két győrújbaráti körzeti megbízott akadályozta meg a tűz továbbterjedését a tűzoltók megérkezéséig.

 

Autókat tört fel, elfogták

A veszprémi rendőrök negyedórán belül elfogták azt az ózdi férfit, aki két parkoló gépkocsiból is lopni akart.

 

Mellkason szúrta

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói őrizetbe vették a lajosmizsei gyanúsítottat.

 

Balra kanyarodásból balesetek

Két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset ügyének vizsgálatát fejezte be a rendőrség Békés megyében. A balesetekben hárman sérültek meg, két járművezető súlyosan, egy utas pedig könnyeben.