Szolgálatban sérültek meg

2018. 12. 12., sze - 10:25
Zsaru Magazin

Papp Károly altábornagy, a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója elismeréseket adott át a szolgálatteljesítés közben vagy szolgálati kötelmekkel összefüggésben megsérült munkatársaknak december 5-én.

Az altábornagy beszédében Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere nevében köszöntötte a meghívott aktív és inaktív állományban lévő tűzoltókat, határőröket, rendőröket, valamint a büntetés-végrehajtás hivatásos és civil munkatársait. Elhangzott, hogy mára hagyománnyá vált a sérültek decemberi köszöntése. A rendvédelmi szervek ezúton is megbecsülik munkatársaikat, akik a gondok közepette is számíthatnak támogatásra. Az elismertek egyenként fogadták a gratulációkat. Papp Károly altábornagy megköszönte az egybegyűltek áldozatos munkáját, és áldott karácsonyt kívánt az ünnepség résztvevőinek.


FENYVESI BEÁTA
FOTÓ: FÜLÖP MÁTÉ


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.