Szolgálatban sérültek meg

2018. 12. 12., sze - 10:25
Zsaru Magazin

Papp Károly altábornagy, a Belügyminisztérium közbiztonsági főigazgatója elismeréseket adott át a szolgálatteljesítés közben vagy szolgálati kötelmekkel összefüggésben megsérült munkatársaknak december 5-én.

Az altábornagy beszédében Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere nevében köszöntötte a meghívott aktív és inaktív állományban lévő tűzoltókat, határőröket, rendőröket, valamint a büntetés-végrehajtás hivatásos és civil munkatársait. Elhangzott, hogy mára hagyománnyá vált a sérültek decemberi köszöntése. A rendvédelmi szervek ezúton is megbecsülik munkatársaikat, akik a gondok közepette is számíthatnak támogatásra. Az elismertek egyenként fogadták a gratulációkat. Papp Károly altábornagy megköszönte az egybegyűltek áldozatos munkáját, és áldott karácsonyt kívánt az ünnepség résztvevőinek.


FENYVESI BEÁTA
FOTÓ: FÜLÖP MÁTÉ


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.