Nem történt jogsértés a strandon

2021. 07. 22., cs - 06:38
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Mozgóőri szolgálat Poroszlón is.

A Füzesabonyi Rendőrkapitányság a Tisza-tavi Közbiztonsági Koordinációs Bizottsággal szorosan együttműködve biztosítja a Tisza-tavi települések közrendjét az idegenforgalmi szezonban, a Heves megyei partszakaszokon az idegenforgalmi szezonban minden nap mozgóőri szolgálat működik, a jogsértések megelőzése, valamint az itt pihenők nyugalmának biztosítása érdekében, továbbá rendszeres a bűnmegelőzési pontok kitelepülése. 

Ennek is köszönhető, hogy a poroszlói szabadstrandról rendőri intézkedésre okot adó bejelentés nem érkezett. Lopás sem az előző, sem az idei évben nem került regisztrálásra.

.

Annak érdekében, hogy a továbbiakban se váljanak vagyonelleni bűncselekmények áldozatává, kérjük fogadják meg a rendőrség tanácsait:

  • Sporthoz és játékhoz, a strandra, vízpartra csak azt vigye magával, amire tényleg szüksége van!
  • Értékeit, ha nem tudja otthon hagyni  (ékszer, bankkártya, nagyobb pénzösszeg stb.), vagy Önnél van, mert szükséges (iratok, kocsikulcs, bankkártya stb.), ne hagyja őrizetlenül!  Ha van a strandon, vegyék igénybe az értékmegőrzőt, zárható szekrényeket vagy felváltva vigyázzanak a holmijaikra!
  • A bankkártyát soha ne tárolja együtt a pin kóddal!
  • Soha ne hagyja értéktárgyait, pénzét, iratait a gépkocsijában! Ha mégis szükséges a gépkocsiban hagyni valamit, zárja a csomagtartóba!

 

Ha mégis lopás áldozatává válna, azonnal értesítse a rendőrséget, a bankkártyát, mobiltelefont pedig tiltassa le!

 

A fényképek 2021. július 21-én készültek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Nem sokáig örülhettek a zsákmánynak

Békésen, egy üzlet előtt cigarettát kért egy páros nő tagja egy járókelőtől. Miközben szóval tartotta az idős asszonyt, a társa elszaladt az asszony szatyrával, amiben több tízezer forint volt. A rendőrök egy óra alatt elfogták a párost és visszaszerezték a pénzt.

 

Nem állt meg

Soltvadkerttől Kecskemétig követték azt a járművet, amelynek sofőrje kivonta magát a rendőri intézkedés alól. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

 

Keressük Cseh Istvánt

A kisteleki rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 43 éves ópusztaszeri férfi megtalálásában.

 

Kutyákat keresünk!

Szolgálati kutyáink utánpótlása érdekében kutyakiválasztást tartunk 2022. január 31-én.