Szezonnyitó értekezlet

2019. 05. 17., p - 06:54
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság 2019. május 16-án tartotta idei első ülését Poroszlón.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság immár hagyományosan három megyei rendőr-főkapitányság - Borsod-Abaúj-Zemplén-, Heves-, és Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányságok - valamint az Országos Rendőr-főkapitányság szakembereinek részvételével hangolja össze a Tisza-tó régiójában működő rendőrkapitányságok tevékenységét a turisztikai idény alatt. Ennek célja, hogy a Tisza-tóhoz érkezők és itt élők számára valóban felhőtlen legyen a pihenés.

A Bizottság 2019. május 16-án Poroszlón, a Tisza-tavi Ökocentrumban rendezte meg szezonnyitó értekezletét. Az ülést megtisztelte jelenlétével Révész Máriusz kormánybiztos és dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, az ORFK Ellenőrzési Szolgálatának vezetője is. Dr. Urbán Zoltán rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány köszöntötte a megjelenteket, mivel a koordinációs feladatokat idén a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság látja el.

A bizottságban résztvevő rendőrkapitányságok munkatársai a korábbi évek tapasztalatát figyelembe véve, a lehetőségek teljes körű felhasználásával szervezik a turisztikai idényből eredő, aktuális rendőri feladatokat.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mindenét elvették

A rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását annak a három siklósi lakosnak, akik egy 80 éves nőt akaratában, mozgásában korlátoztak, és felélték a vagyonát.