Szezonzáró értekezlet Poroszlón

2017. 09. 21., cs - 14:10
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Idén is biztonságos volt a nyári szezon a Tisza-tónál.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság 2017. szeptember 21-én tartotta a Tisza-tavi Ökocentrumban a szezonzáró értékelő ülését.

A megbeszélés elöljárója Lakatos Tibor r. ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztály vezetője kiemelkedőre értékelte a bizottság tevékenységét, amelyről Dr. Széchy Zsolt r. ezredes, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese adott tájékoztatást a jelenlévőknek.

Dr. Garamvölgyi László r. dandártábornok, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója megköszönte és gratulált az elvégzett munkához, egyben informálta a jelenlévőket, hogy az idei támogatásra a következő évben is számíthat a bizottság.

Az esemény zárásaként Czinege László r. dandártábornok, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője átadta a képzeletbeli stafétát a 2018. évi szezon soros elnöki feladatait ellátó Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Tálcával vitte volna az ékszert

A hódmezővásárhelyi rendőrök elfogtak egy helybéli férfit, aki több tálca arany ékszert kísérelt meg ellopni egy helyi ékszerüzletből, csaknem 1 millió forint értékben.

 

16 éve jogsi nélkül, most bíróság elé állt

A szekszárdi férfi vezetői engedélyét még 2004-ben vették el jogerősen ittas járművezetés miatt. Azóta is rendszeresen vezetett. A rendőrök sokadjára fogták el, ezúttal őrizetbe vették, és bíróság elé állították.

 

Egy este - 30 gyorshajtó

A kecskeméti járőrök szombaton éjszaka fokozott ellenőrzést tartottak a város közlekedésbiztonsági szempontból veszélyeztetett területein.