Szezonzáró értekezlet Poroszlón

2017. 09. 21., cs - 14:10
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Idén is biztonságos volt a nyári szezon a Tisza-tónál.

A Tisza-tavi Régiós Közbiztonsági Koordinációs Bizottság 2017. szeptember 21-én tartotta a Tisza-tavi Ökocentrumban a szezonzáró értékelő ülését.

A megbeszélés elöljárója Lakatos Tibor r. ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Közrendvédelmi Főosztály vezetője kiemelkedőre értékelte a bizottság tevékenységét, amelyről Dr. Széchy Zsolt r. ezredes, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettese adott tájékoztatást a jelenlévőknek.

Dr. Garamvölgyi László r. dandártábornok, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója megköszönte és gratulált az elvégzett munkához, egyben informálta a jelenlévőket, hogy az idei támogatásra a következő évben is számíthat a bizottság.

Az esemény zárásaként Czinege László r. dandártábornok, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője átadta a képzeletbeli stafétát a 2018. évi szezon soros elnöki feladatait ellátó Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságnak.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen a cipőrablók

Őrizetben van már az a páros, akik Ózdon bántalmaztak egy domaházai férfit, majd elvették készpénzét és cipőjét.

 

Felmerült az ittasság gyanúja

Az ajka-padragkúti baleset feltételezett okozójánál pozitív értéket jelzett az alkoholteszter. Rajta kívül további 14 sofőrrel szemben intézkedtek ittasság gyanúja miatt a Veszprém megyei rendőrök az elmúlt 48 órában, kettő közülük balesetezett.

 

Lezárt akta: Megverte az élettárást

A hajdú-bihari rendőrök befejezték a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a gyanú szerint úgy megverte az élettársát, hogy a nő életveszélyes sérüléseket szenvedett.

 

Rendőrkézen a rabló

Egy idős férfi pénzét vette el a nő, akit rövid időn belül elfogtak a salgótarjáni nyomozók.