Egy kávé és egy jótanács

2019. 04. 12., p - 11:23
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Kőbánya egyik nagy bevásárlóközpontjának parkolójában folytatódott a „Házhoz megyünk!” program, amely idén kiegészült a „Police Coffe” bűnmegelőzési kezdeményezéssel is.

2019. április 11-én koradélutántól estig parkolt le a BRFK mobil bűnmegelőzési centruma a parkoló egyik legforgalmasabb pontján. Minden érdeklődőt egy-egy pohár forró italra is meghívták a bűnmegelőzési osztály és kőbányai rendőrkapitányság körzeti megbízottjai, ezzel segítve, hogy az állampolgárok közelebb kerülhessenek a rendőrséghez. Egy pohár kávé mellett közvetlenül beszélgethessenek a rend őreivel.

A Gyömrői úti áruház parkolójában felállított információs pontnál áldozatvédelemmel, családon belüli erőszakkal, internetbiztonsággal, drog-prevencióval és az iskolán belüli bűnmegelőzési programokon túl akár helyi -lakosokat közvetlenül érintő - problémákra is kaphattak tanácsokat.

Azok, akik kerékpárral érkeztek, a BikeSafe programunk keretében ingyen regisztráltathatták a biciklijüket.

A bűnmegelőzési busz menetrendszerűen folytatja tovább a szolgálatát, hogy minél több budapesti lakoshoz el tudjunk jutni a jövőben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy határsértőt fogtak el a rendőrök Békéscsabán

A magát algériainak valló férfit a vasútállomáson ellenőrizték. Nem tudta hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságát és azt, hogy jogszerűen tartózkodik Magyarországon. A rendőrök előállítják.

 

Szerszámokat lopott

A kiskunmajsai rendőrök egy 21 éves helyi férfit gyanúsítanak a betöréssel.

 

Falfirkák a lakótelepen

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 28 éves helyi lakost hallgattak ki gyanúsítottként.