Pályaorientációs nap Székesfehérváron

2020. 01. 07., k - 11:32
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Fejér megyei rendőrök a rendőri hivatást népszerűsítették a diákok körében.

A Teleki Blanka Gimnázium és Általános Iskolában tartottak előadást és bemutatót 2020. január 6-án a Fejér megyei rendőrök. A rendezvény, a Készenléti Rendőrség állományából Gróz Márk törzsőrmester beszámolójával indult, majd a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatáság munkatársai kutyás bemutatóval színesítették az iskolai programot. A megjelent tanulók nagy örömmel és érdeklődéssel fogadták rendőr kollégák előadását, valamint a megtartott kutyás bemutatóját.

A tanulóknak arra is lehetőségük nyílt, hogy megismerkedjenek a rendszeresített fegyverekkel, kényszerítő eszközökkel, gépkarabélyokkal, géppuskákkal a megyei kiképzők iránymutatása mellett.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.