Anyagi káros baleset az M43-as autópályán

2017. 11. 14., k - 14:39
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Két gépjármű ütközött az M43-as autópályán Maroslele közelében, ezért a határ felé vezető oldalon csak a haladó sáv járható. Személyi sérülés nem történt.

Az anyagi káros baleset 2017. november 14-én nem sokkal 14 óra után történt, az M43-as autópálya 18-as kilométerszelvényében. Egy tehergépkocsi és egy személyautó ütközött össze, a balesetben senki sem sérült meg. 
A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrség a gyorsító és leálló sávot lezárta, az érintett útszakasz forgalma a haladó sávon folyamatos.
Kérjük az arra közlekedő gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Jég zúzta szét a szélvédőt

Egy kanyarodó kamion tetejéről lezuhanó jégdarab törte össze egy autó szélvédőjét és sebesítette meg annak sofőrjét. A baleset az Ózd és Sajópüspöki közötti útszakaszon történt.

 

Megmentett bíbic

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai mentették meg a bajba jutott kismadarat.

 

Ismét megbújva akartak bejutni az ország területére

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két pakisztáni férfi egy szerb honosságú kamionban megbújva Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Tehergépkocsiban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy pakisztáni és egy afgán férfi Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.