Baleset az M1-es autópályán Győr térségében

2019. 08. 13., k - 15:03
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Szalagkorlátnak hajtott egy személygépkocsi az autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán.

Anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset történt 2019. augusztus 13-án 14 óra 45 perckor, az M1-es autópálya 114. kilométerszelvényénél, a Hegyeshalom felé vezető oldalon. Eddig tisztázatlan okok és körülmények között szalagkorlátnak ütközött egy személygépkocsi. A balesetben - az elsődleges információk szerint – személyi sérülés nem történt. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a forgalom, rendőri irányítás mellett, a külső és a leállósávban haladhat.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy a baleset helyszínén fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.