Baleset az M1-es autópályán Tata térségében

2019. 06. 23., v - 22:30
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győr felé vezető oldalon, a 72-es kilométerszelvénynél csak a műszaki és a külső sávon haladhat a forgalom.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2019. június 23-án 21 óra 30 perc körül az M1-es autópályán Tata térségében. A 72-es kilométerszelvénynél a Győr felé vezető oldalon, egy trélernek ütközött a mögötte haladó jármű. A baleset miatt a forgalom csak a műszaki és a külső sávon haladhat. Az érintett részen lassú haladásra és torlódásra kell számítani.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.