Baleset az M1-es autópályán Tata térségében

2019. 06. 23., v - 22:30
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A Győr felé vezető oldalon, a 72-es kilométerszelvénynél csak a műszaki és a külső sávon haladhat a forgalom.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt 2019. június 23-án 21 óra 30 perc körül az M1-es autópályán Tata térségében. A 72-es kilométerszelvénynél a Győr felé vezető oldalon, egy trélernek ütközött a mögötte haladó jármű. A baleset miatt a forgalom csak a műszaki és a külső sávon haladhat. Az érintett részen lassú haladásra és torlódásra kell számítani.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.

 

Három körözött autó a hétvégén

A hétvégén a rendőrök több mint 20 millió forint értékben foglaltak le körözött gépjárműveket a Csongrád megyei határátkelőhelyeken.

 

Vasvillával ütött

A salgótarjáni rendőrök rövid időn belül gyanúsítottként kihallgattak egy 46 éves nőt, aki otthonában támadt haragosára. 

 

Szabálytalanul vontatott

Egy férfi balesetveszélyesen rögzített, túlsúlyos rakománnyal közlekedett az M1-es autópályán.

 

Öt határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.