Baleset az M7-es autópályán

2019. 06. 08., szo - 08:51
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Polgárdi térségében két személygépkocsi összeütközött, ezért a Balaton felé vezető oldalon forgalomkorlátozás van érvényben.

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két személyautó az M7-es autópálya 78-as kilométerszelvényében, Polgárdi térségében, a Balaton irányába vezető oldalon 2019. június 8-án 8 óra 15 per körül.

 A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt az autópálya balesettel érintett szakaszán forgalomkorlátozás van érvényben, ezért torlódásra kell számítani!

Vezessenek óvatosan!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Busz ajtaját rongálta meg

A terézvárosi rendőrök keresik azt a férfit, aki annyira megrongálta egy busz ajtaját, hogy annak üvege betört.

 

Elütötték, ittas volt

Súlyosan megsérült egy kerékpáros férfi, akit egy autós ütött el Mezőberényben. A balesetet az autó vezetője okozta azzal, hogy hátulról nekiütközött a biciklisnek. A kerékpárral közlekedő férfi pedig ittas volt. A rendőrség a baleset vizsgálatát befejezte.

 

Óvjuk a kérészek táncát!

A Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai plakátokkal hívják fel a figyelmet a kérészek védelmére.

 

Fokozott ellenőrzés Körmenden

A Körmendi Rendőrkapitányság vezetője fokozott ellenőrzést rendelt el a Körmendi Rendőrkapitányság illetékességi területére.

 

Nyárra készen

A nyári szezonban legnagyobb tavaink kapcsán fokozottan érdekelt dunántúli megyék zsarui a tavasz utolsó előtti napján hivatalosan is beszámoltak felkészülésükről.