Baleset miatt lezárták az M7-es autópálya főváros felé vezető szakaszának két sávját

2021. 01. 19., k - 18:11
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Érd térségében torlódásra lehet számítani.

Eddig tisztázatlan körülmények között 2021. január 19-én 17 óra körül egy tehergépkocsi és egy nyerges vontató ütközött össze az M7-es autópálya 20-as kilométerszelvényénél, a Budapest irányába vezető oldalon.

A balesetben az elsődleges információk szerint egy ember sérült meg.

A rendőrök  a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták az autópálya főváros felé vezető oldalának két sávját. A forgalom egy sávon zavartalanul halad.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keserű véget ért az édesszájú betörő sorsa

Az alsószentmártoni férfinek többrendbeli lopás miatt kell felelnie. Az egyik ház hűtőjéből még a születésnapi tortát is ellopta, ráadásul elfogásakor is lopott sütemény volt nála.

 

Biztonsági őrre támadt egy család Kecskeméten

A helyes maszkhasználatra hívta fel egy nő és két gyermeke figyelmét a biztonsági őr, ezért bántalmazták. Az asszonynak kiskorú veszélyeztetetése és könnyű testi sértés, két gyermekének pedig csoportosan elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

 

Kivezették

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 44 éves ukrán sofőr ellen, aki 18 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Fiatalkorú kifosztó őrizetben

A 15 éves fiú a nyomozók által beszerzett információk szerint legalább tizenhét bűncselekményt követett el alig öt hónap alatt.