Baleset Salgótarján belterületén

2018. 12. 11., k - 21:14
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy gyalogost sodort el egy személygépjármű.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. december 11-én 20 óra 45 perc körül Salgótarján belterületén. Az elsődleges adatok alapján a Rákóczi út és a Bajcsy-Zsilinszky út kereszteződésében egy személygépkocsi elsodort egy gyalogátkelőhelyen áthaladó nőt. A gyalogos a baleset következtében megsérült.

A rendőrök a baleset helyszínelésének idejére a három forgalmi sávból egy forgalmi sávot lezártak.

Kérjük a gépjárművezetők fokozott figyelmét és türelmét.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.