Baleset Tát és Esztergom között

2019. 02. 12., k - 15:12
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A 11-es számú főúton teljes útlezárás van érvényben.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a 11-es számú főúton, Esztergom és Tát között 2019. február 12-én 14 óra 50 perc körül. A jelenlegi adatok szerint eddig tisztázatlan okból két személygépkocsi összeütközött. A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben egy személy könnyebben sérült. A 71-es kilométerszelvényben a rendőrök a helyszínelést teljes útlezárás mellett megkezdték. Az érintett útszakaszt a 117-es számú főúton kerülhetik el a közlekedők. 

Kérjük, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.