Baleset történt az 1-es számú főúton

2019. 01. 12., szo - 09:22
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Herceghalom külterületén két autó ütközött össze, a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán halad.

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két személyautó 2019. január 12-én 8 óra 36 perckor az 1-es számú főút 21-es kilométerszelvényében, Herceghalom külterületén. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint egy fő megsérült.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés miatt a szükséges ideig rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom. Kérjük, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.