Baleset történt az 1-es számú főúton

2019. 01. 12., szo - 09:22
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Herceghalom külterületén két autó ütközött össze, a forgalom rendőri irányítás mellett, félpályán halad.

Eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött két személyautó 2019. január 12-én 8 óra 36 perckor az 1-es számú főút 21-es kilométerszelvényében, Herceghalom külterületén. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint egy fő megsérült.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés miatt a szükséges ideig rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom. Kérjük, hogy fokozott óvatossággal közlekedjenek!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy órán belül elfogták

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki lőfegyverrel akart trafikot rabolni Pécsett.

 

Használaton kívüli benzinkútról loptak

A kisteleki nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki azt a három baksi férfit, akik különböző műszaki cikkeket, gépkocsialkatrészeket, csaptelepeket és radiátorokat vittek el egy használaton kívüli pusztaszeri benzinkútról.

 

Őrizetben

A Pest megyei nyomozók egy 24 éves pándi férfi ellen indítottak eljárást emberölés és súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt.

 

Megszólalt a riasztó, lebukott a tolvaj

Velencén, egy építés alatt álló ingatlanból akart egy férfi eltulajdonítani kábeleket, szigetelőanyagokat, alkatrészeket, ám a riasztó berendezés megszólalt és a tulajdonos bejelentésére a járőrök a helyszín közelében elfogták a tettest.