Befejeződött a helyszínelés az M3-as autópályán

2019. 06. 25., k - 18:16
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök feloldották a forgalomkorlátozást az M3-as autópályán, Görbeháza közelében.

Egy kamion és egy tehergépkocsi ütközött össze 2019. június 25-én 15 óra körül az M3-as autópálya 184. kilométerszelvényében. Az elsődleges információk szerint az autópálya Budapest felé vezető szakaszán történt balesetben az egyik sofőr súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett. Őt mentőhelikopter kórházba szállította.

A rendőrök 2019. június 25-én 18 órakor befejezték a helyszínelést, megszűnt a forgalomkorlátozás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Pályaorientációs nap Dabason

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai 2019. október 16-án a dabasi Gyóni Géza Általános Iskola és a Szent János Katolikus Általános Iskola tanulói részére tartottak pályaorientációs napot.

 

Közös életet ígért, milliókat kért

Megismerkedésükkor munkát kínált egy szarvasi nő egy kecskeméti férfinak, majd azt mondta neki, hogy össze akar költözni vele, csak fel kell újítani azt a házat, amiben lakni fognak. Így vette rá arra, hogy közel 3 millió forintot adjon neki.

 

Keressük Demeter Zoltánt

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 31 éves, sátoraljaújhelyi férfi eltűnése ügyében.

 

Ittasság a gyanú

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 28 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 41. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Nyomokból olvastak

Szeptember 26-án valószínűleg a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Szervek bűnügyi technikai osztály kutyavezetői alosztályának dunakeszi objektuma volt a legkevésbé áhított hely a törvény elől bujkálni szándékozók számára.

 

Drogériából loptak, keressük őket

A székesfehérvári rendőrök bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt keresik a fényképfelvételeken látható ismeretlen elkövetőket.