Befejeződött a közlekedési baleset szemléje

2019. 05. 15., sze - 13:08
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A 37-es számú főút 11. kilométerszelvényében újra teljes szélességében járható.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, három személy sérülésével járó közúti közlekedési baleset történt 2019. május 15-én 7 óra 20 perckor Gesztely mellett a 37-es számú főúton. A rendőrök 13 órakkor a baleset szemléjét és a műszaki mentést befejezték, így az érintett útszakasz forgalma ismét zavartalan.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.