Befejezték a baleset helyszínelését Nyíregyházán

2018. 11. 17., szo - 19:56
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A forgalom ismét zavartalanul halad.

Mint arról korábban beszámoltunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. november 17-én 16 óra 50 perckor Nyíregyházán a Simai úton. Az eddigi adatok szerint Nyíregyháza irányából Felsősima felé közlekedett egy gépkocsi, melynek során eddig tisztázatlan okból elütött egy vele azonos irányba közlekedő gyalogost. A baleset következtében a gyalogos 69 éves férfi a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 19 óra 45 perckor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Kérjük a járművezetőket, hogy a balesetek megelőzése érdekében a megváltozott időjárási-, látási-, és útviszonyokat figyelembe véve, fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Olaszországba indultak, Dombegyházig jutottak

Olaszországba akarta eljuttatni Magyarországra illegálisan érkezett honfitársát egy pakisztáni férfi. A rendőrök Békés megyében, Dombegyház közelében feltartóztatták őket. Az embercsempészéssel gyanúsítható férfit a rendőrség őrizetbe vette, a határsértőt átadták a román hatóság képviselőinek.

 

Római parti betörő

Az óbudai nyomozók befejezték annak a férfinek az ügyét, aki hat alkalommal tört be Budapest III. kerületében lévő büfékbe és egy szórakozóhelyre.