Befejezték a baleset helyszínelését Nyírtura közelében

2020. 06. 27., szo - 17:15
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 17 órakor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2020. június 27-én 14 óra 45 perc körül a 4-es számú főút és a 403-as számú főút kereszteződésénél, Nyírtura közelében. Eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi összeütközött. A baleset következtében négyen megsérültek.

A rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, az útlezárást 17 órakor feloldották, a forgalom ismét zavartalanul halad.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 5 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Pázmánd térségében, a Balaton felé vezető oldalon két gépjármű ütközött össze, ezért lassú haladásra és torlódásra számítsanak a gépkocsivezetők!