Befejezték a helyszínelést a XII. kerületben

2017. 09. 13., sze - 15:54
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A Csaba utca és a Maros utca kereszteződésénél ismét zavartalanul halad a forgalom.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2017. szeptember 13-án 13 óra 10 perc körül Budapest XII. kerületében, a Csaba utca és a Maros utca kereszteződésénél egy autó elütött egy kezében gyermekét tartó nőt, aki a gyalogos-átkelőhelyen ment át. A balesetben a nő és gyermeke súlyosan megsérült.

A rendőrök a szemlét befejezték, a forgalom ismét zavartalanul halad.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt ügyek: Falunap után „híd” csere

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azzal a garázda férfival szemben, aki egy egerlövői rendezvényen előzetes szóváltást követően úgy megütött egy férfit, hogy annak „híddal” rögzített fogai kiestek.

 

Fizetés nélkül elhajtott

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 23 éves budapesti férfi ellen.

 

Három deciliter pálinka vezetett balesethez

Vádemelést javasol a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság egy férfival szemben, aki a város külterületén anyagi káros balesetet okozott. A nyomozás során kiderült, hogy a sofőr ittas volt.

 

„Unokázós” csaló

A rákosmenti rendőrök vádemelési javaslattal zárták annak a férfinak az ügyét, aki több százezer forintot csalt ki egy idős férfitől, de a második bűncselekménynél már belefutott a rendőrökbe.