Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

2020. 04. 02., cs - 13:51
Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság

Személyi sérüléses közúti közlekedési baleset miatt a főváros irányába sávkorlátozás van érvényben Siófok térségében.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. április 2-án 13 óra 40 perc körül az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalának 98. kilométerszelvényében – eddig tisztázatlan körülmények között – személyautó és teherautó ütközött össze. A balesettel érintett útszakaszon a rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a külső forgalmi sávot lezárták, a forgalom jelenleg a belső sávban halad.

Kérjük az arra közlekedők fokozott figyelmét, türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kilenc illegális migráns

A Bács-Kiskun megyében feltartóztatott külföldiek jogellenesen jutottak be az ország területére.

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.