Forgalomkorlátozás az M7-es autópályán

2020. 08. 17., h - 13:58
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Martonvásár közelében több gépjármű ütközött össze, ezért a Balaton felé vezető oldalon torlódásra számítsanak a gépjárművezetők!

Közúti közlekedési baleset történt 2020. augusztus 17-én 13 óra 33 perckor az M7-es autópálya 29-es kilométerénél, Martonvásár térségében, a Balaton irányába vezető oldalon, ahol - a rendelkezésre álló adatok alapján - több gépjármű is összeütközött. 

A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra és torlódásra számítsanak az arra közlekedők!

A balesettel érintett útszakaszt a járművezetők az autópálya 23-as kilométerénél található tárnoki lehajtónál, a 7-es számú főút irányába kerülhetik el!

Kérjük vezessenek fokozott körültekintéssel és türelemmel!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.