Forgalomkorlátozás Nemesvitán

2020. 02. 05., sze - 17:25
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Személygépkocsira dőlt egy fa a település határában, egy férfi életét vesztette.

Nemesvita határában, a Kossuth utcában személygépkocsira dőlt egy fa 2020. február 5-én 16 óra 40 perc körül. Az eset során egy férfi, aki a gépkocsiban tartózkodott, életét vesztette. Az útra dőlt fa akadályozza a forgalmat, a műszaki mentés idejére az út érintett szakaszán a rendőrök irányítják a forgalmat.

Kérjük az arra haladó gépjárművezetők fokozott figyelmét és türelmét!           


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Háromszor elfogott díler

Kábítószerrel kereskedett, betört, a letartóztatása előtt levágta a lábáról a nyomkövetőt, utána pedig megszökött a XIX. kerületi zsaruk elől. F. Mihály Sándor nem jutott messzire, immár letartóztatták, a bajkeverésnek részéről egy időre vége.

 

Nem messze a Balatontól

A somogyi dombvidéken a nagyjából 4500 lelkes város a 24 települést felölelő járás és egyben a vonzáskörzet központja. A környék rendjére a Tabi Rendőrőrs ügyel. Tabbal együtt 13 ezer főnyi lakosság napi közbiztonságáról kell gondoskodniuk, rájuk hárul ügyes-bajos dolgaik, hatóságot érintő problémáik rendezése.

 

Az év rendőrei

Idén is elismerték az év rend­őrei munkáját, és kihirdették, kik kapnak Bátorságért érdemjelet. Az elismerések többségét később vehetik át személyesen Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminisztertől a díjazott zsaruk.