Halálos baleset Seregélyesen

2018. 11. 14., sze - 08:16
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy gépkocsi fának ütközött és egy ember életét vesztette.

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. november 14-én 8 óra körül Seregélyes belterületén, az Ady Endre utcában, ahol egy gépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az útról és fának ütközött. A gépjárműben helyet foglaló személyek megsérültek, közülük egy ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra és lassabb haladásra kell számítaniuk az arra közlekedőknek.

Kérjük a gépkocsivezetők fokozott figyelmét és türelmét!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.