Halálos baleset Tarcalnál

2019. 08. 22., cs - 19:21
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A 38-as számú főúton motorkerékpárral közlekedő fiatalok szenvedtek balesetet.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2019. augusztus 22-én, 18 óra körül, a 38-as számú főút 2. kilométerszelvényében haladt egy férfi motorkerékpárjával és utasával. A motor az úttestről ismeretlen okból lehaladt, majd felborult.

A baleset következtében a motort kormányzó 27 éves ibrányi férfi az orvosi beavatkozás ellenére a helyszínen 19 órakor elhalálozott, míg utasát, egy 26 éves tiszateleki nőt a mentők súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a forgalom rendőri irányítás mellett halad.

A halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset körülményeit a Szerencsi Rendőrkapitányság vizsgálja.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba kilenc migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Megölte gyermekét

Belehalt sérüléseibe egy 3 éves kisgyermek, akit édesanyja kunszentmártoni otthonukban bántalmazott.

 

Csoportos garázdaság Balatonalmádiban

Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek.

 

Márkás termékeket sikkasztott

A budaörsi rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 19 éves nőt, aki a gyanú szerint korábbi munkahelyén sikkasztott.

 

Szabálytalan kivitelezés miatt szakadt le a mennyezet

Fém helyett műanyag beütődübelt használtak az álmennyezet rögzítésénél egy Békés megyei óvodában. A mennyezet leszakadt, emiatt büntetőeljárás indult. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.