Helyreállt a forgalmi rend a 7-es számú főúton

2020. 08. 06., cs - 17:50
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A Lepsény térségében történt közlekedési balesetben egy 40 éves férfi életét vesztette.

Amint arról korábban hírt adtunk, közúti közlekedési baleset történt 2020. augusztus 6-án 15 óra körül a 7-es számú főút 92-es kilométerénél, Lepsény közelében. A rendelkezésre álló adatok alapján egy Polgárdi irányából Lepsény felé közlekedő Opel típusú személygépkocsi 40 éves mezőszentgyörgyi sofőrje haladása során - eddig tisztázatlan körülmények között - az úttestről letérve egy fának ütközött. A baleset során a gépkocsit vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

A helyszíni szemle és a műszaki mentés az érintett útszakaszon befejeződött, a forgalomkorlátozást a rendőrök feloldották, a főút forgalma ismét zavartalanul haladhat. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két kilométeren belül kétszer is bemérték

A szolnoki rendőrök összehangolt sebességmérést hajtottak végre a 4. számú főút Szolnokot elkerülő szakaszán 2020. szeptember 29-én, amelyben álló helyzetű és menetközben történő sebességmérést kombináltan végeztek.

 

Két határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

Újabb határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.