Helyreállt a forgalmi rend a 8127-es számú úton

2018. 12. 13., cs - 13:01
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ismét teljes szélességben járható a Mór és Árkipuszta közötti útszakasz.

Ahogy arról korábban már hírt adtunk, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. december 13-án 9 óra 9 perc körül a 8127-es számú út 6-os kilométerénél, Mór térségében, ahol egy tehergépjármű és egy Suzuki típusú személygépkocsi ütközött össze. A balesetben a Suzukit vezető 35 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés befejeződött, a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották.

A forgalom ismét zavartalanul haladhat az érintett útszakaszon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

Személyi változás a Komlói Rendőrkapitányságon.

 

Az ittas sofőrök kockáztatják a közlekedés biztonságát!

A rendőrök nyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhattak volna az év harmadik hetében. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai továbbra is kiemelt figyelmet fordítanak a közúti ellenőrzések során az ittas vagy bódult vezetők kiszűrésére.

 

A szó nem száll el

Tangl László a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) Műszaki Szakértői Intézetének – ahogy ő fogalmaz – részben szakmai, részben funkcionális vezetője.

 

Tetten érték a tolvajokat

Két férfi egy devecseri raktárból különféle, építkezéshez szükséges tárgyakat lopott, az Ajkai Rendőrkapitányság rendőrei tetten érték őket.

 

Terepszemle a Pilisben

Az ünnepek idején két rendőrkapitányság zsarui erdőismerő szakemberek társaságában, terepjáróval és bakancsban végeztek bűnmegelőzési tevékenységet a Pilisben.

 

Nyílt nap Körmenden

Ismét nyílt napot tartottak a Körmendi Rendészeti Szakgimnáziumban január 8-án.