Helyreállt a forgalmi rend a Nádasdy utcában

2018. 01. 03., sze - 12:24
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Ismét zavartalanul halad a forgalom Budapest XIX. kerületében.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, 2018. január 3-án 8 óra 10 perckor Budapest, XIX. kerületében, a Nádasdy utca 67. szám előtt két gépkocsi összeütközött.

Az érintett útszakaszon a rendőrség a helyszínelést befejezte, a forgalom ismét zavartalanul halad.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Stabil csapattal

Összeszokott állomány vigyázza Törökszentmiklós és a hozzá tartozó hat település 36 ezer lakójának nyugalmát. A rutinos zsaruknak kiváló a hely- és a személyismeretük, gyakran már egy tanú leírásából, a tolvaj mozgásából megmondják, kit kell keresni. Így volt január második hetében is, amikor minden tudomásukra jutott bűncselekményt felderítettek.

 

Megtalálta a tulajt az orgazda

Igencsak belecsaptak a húrokba, Észak-Magyar­ország legjelentősebb XXI. századi hangszerlopását követte el a háromfős bűnbanda.

 

Hittel szolgál

Kétszer szerelt fel rendőrnek. Igazából sosem tudott elszakadni a zsaruléttől, így ismét az állomány mellett döntött – immár felszentelt lelkészként Pallagi Andrea törzsőrmester, a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság vizsgálója.

 

Jó válaszokat adtak

Tettek egy lépést a rendőrök és a diákok is, mondjuk, hogy félúton találkoztak. Az Országos Rendőr-főkapitányság nagyszabású börzén ajánlotta a hivatásos szolgálatot a pályaválasztás előtt állóknak.