Helyreállt a forgalmi rend az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán

2017. 08. 06., v - 15:58
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A főváros irányába mérsékelt sebességgel, de folyamatosan halad a forgalom.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Szabadbattyán térségében egy közúti közlekedési baleset miatt 2017. augusztus 6-án délután több kilométeres torlódás alakult ki.

A forgalmi rend az autópálya érintett szakaszán helyreállt, a gépjárművek jelenleg mérsékelt sebességgel, de folyamatosan haladhatnak a főváros irányába.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a délutáni megnövekedett forgalomra tekintettel, kéri a gépkocsivezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek és tartsanak nagyobb követési távolságot!  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben az ózdi bántalmazó

A nyomozók Budapesten fogták el azt a 39 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint olyan súlyosan bántalmazott ózdi otthonában egy 65 éves nőt, hogy az asszony később belehalt sérüléseibe.

 

Tolvaj Karcagon

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a Karcagon történt lopás gyanúsítottját.

 

Deák Jánosra emlékeztek

Az 5 Fegyver Kupa SE a Nemzeti Közszolgálati Egyetem lőterén szervezett lőversenyt a nemrégiben fiatalon elhunyt lőkiképző emlékére.

 

Kábítószergyanús anyagokat birtokoltak

A győri nyomozók két embert fogtak el, mivel a ruházatukból, majd a későbbi kutatás alkalmával a lakóhelyükről is több kábítószergyanús anyag került elő.

 

Keressük őket

A dunakeszi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

 

Hat határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat migráns Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.