Helyreállt a forgalmi rend az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán

2017. 08. 06., v - 15:58
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A főváros irányába mérsékelt sebességgel, de folyamatosan halad a forgalom.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Szabadbattyán térségében egy közúti közlekedési baleset miatt 2017. augusztus 6-án délután több kilométeres torlódás alakult ki.

A forgalmi rend az autópálya érintett szakaszán helyreállt, a gépjárművek jelenleg mérsékelt sebességgel, de folyamatosan haladhatnak a főváros irányába.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság a délutáni megnövekedett forgalomra tekintettel, kéri a gépkocsivezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek és tartsanak nagyobb követési távolságot!  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

130-cal a belvárosban

Jelentősen túllépte a sebességhatárt egy autós, akiről Békéscsaba belvárosában készített felvételt egy traffipax. A közlekedési balesetek egyik legfőbb oka a gyorshajtás. Aki a megengedettnél gyorsabban hajt, vagy nem az útviszonyokhoz, látási viszonyokhoz igazítja a haladási sebességét, kockázatot vállal.

 

Köveket dobált

A berettyóújfalui rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

 

Kamionban bújtak meg az afgán határsértők

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba hat illegális migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.