Helyreállt a forgalmi rend Budapest II. kerületében

2019. 01. 21., h - 16:31
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Véget ért a helyszínelés a Budakeszi úton.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, egy busz és egy személyautó ütközött össze 2019. január 21-én 14 óra 28 perckor Budapest II. kerületében, a Budakeszi út 99. szám előtt. A balesetben egy ember könnyebben megsérült, a helyszínelés idejére a Budakeszi út balesettel érintett szakaszát mindkét irányban lezárták. 

A rendőrök a helyszínelést befejezték, ismét zavartalanul haladhat a forgalom az érintett útvonalon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.