Ismét zavartalan a forgalom a 61-es számú főútvonalon

2018. 10. 11., cs - 15:29
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Véget ért az útlezárás Tolnanémediben.

Ahogy arról korábban beszámoltunk személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2018. október 11-én 11 óra 17 perckor a 61-es számú főúton, Tolnanémedi belterületén.

A balesetben egy kamion és egy lovaskocsi ütközött, melynek következtében a lovaskocsit hajtó személy súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, ezért őt mentőhelikopter szállította kórházba.

A helyszínelés és a műszaki mentés véget ért. A forgalom 14 óra 50 perctől ismét zavartalanul halad.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két gyermeket rabolt ki, öt percen belül elfogták

Dunaújvárosban két tizenhárom éves fiútól vette el a náluk lévő értéktárgyaikat, majd megfenyegette őket az a helyi férfi, akit a részletes személyleírás alapján a rendőrök a bejelentést követően nyomban elfogtak, majd őrizetbe vettek.

 

Más útlevelével próbálkoztak

Embercsempészés miatt indult eljárás egy szerb-magyar kettős állampolgár ellen, aki két koszovói férfit próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.

 

Kitüntették

Hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként kapott belügyminiszteri elismerést Izsák László rendőr alezredes, a Tamási Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának vezetője.

 

Nem sikerült

A ház tulajdonosa nem messze ingatlanától feltartóztatta azt a nőt, aki lakásába surrant be, ahonnan ékszereket és egy pénztárcát lopott el Tolnán.