Ismét zavartalan a forgalom az M3 autópályán

2019. 05. 14., k - 08:58
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Korábban két, egymáshoz közeli helyszínen több autó is összeütközött.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, az M3 autópálya bal pályatestén egymáshoz közeli helyszíneken anyagi kárral végződött közúti közlekedési balesetek történtek 2019. május 14-én 5 óra 45 perckor.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a forgalom az érintett szakaszon 2019. május 14-én 8 óra 45 perctől ismét zavartalan.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Teljes útlezárás a 43-as főúton

Baleset miatt teljes az útlezárás a 43-as főút 6-os kilométerszelvényében, Szeged-Szőregen. A forgalmat a rendőrök a főút melletti szervizútra terelik.

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.