Ismét zavartalan a forgalom az M7-es autópályán

2019. 07. 19., p - 21:46
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték a helyszínelést az autópálya fővárosból kifelé vezető oldalán Budaörs térségében.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, egy teherautó rakománya az útra esett 2019. július 19-én 20 óra körül az M7-es autópálya 13-as kilométerszelvényében, a fővárosból kifelé vezető oldalon. A balesetben nem sérült meg senki.

 

A baleset helyszínelését és a műszaki mentést befejezték, a forgalom zavartalanul haladhat.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Három embercsempész ellen indult eljárás

Egy szerb, egy bosnyák és egy szlovák állampolgárságú férfi ellen embercsempészés miatt indult eljárás Csongrád megyében. Nyolc bangladesi férfit szállítottak.

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.